LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o. LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o.

Leoni Grupa je vodeći, međunarodno priznati proizvođač žice, optičkih vlakana, kablova i kablovske opreme. Sa više od 60,500 zaposlenih u 32 zemlje širom sveta, nudimo mogućnosti zaposlenima da  pronađu i razvijaju svoje talente. Naša korporativna kultura, individualna podrška i talent našeg timskog duha svrstava Leoni u vrh poslodavca za ambiciozne pojedince koji su spremni za nove izazove.
Kao deo Leoni Grupe, LEONI Wiring Systems Southeast doo je osnovana u Prokuplju u 2009. godine i kablove pravi i isporučuje za BMW vozila. Zbog širenja poslovanja, nova fabrika otvorena je u Malošište (blizu Niša) da bi se izašlo u susret kompanijama Jaguar i Land Rover i proizvodili kablovi za njihova vozila...

Više informacija možete naći na www.leoni.com

Leoni Grupa je vodeći, međunarodno priznati proizvođač žice, optičkih vlakana, kabela i kabelske sustave. S više od 60,500 zaposlenika u 32 zemalja širom svijeta, nudimo mogućnosti za pronalaženje optimalne uvjete za razvoj svoje talente. Naša korporativna kultura, individualna podrška i talent našeg timskog duha bi Leoni top poslodavca za ambiciozne pojedince koji su otvoreni za nove izazove.
Kao dio Leoni Grupe, Leoni ožičenje sustava jugoistočnoj doo je osnovana u Prokuplju u 2009. i ožičenje isporučuje sustave isključivo za BMW vozila. Zbog širenja poslovanja portfelja, nova tvornica otvorena je u Malošište (blizu Niša) pojačati proizvodnju JIT svežnja KSK za još jedan premium kupca u automobilskoj industriji, za Jaguar i Land Rover. Vidite sebe preuzima nove izazove? Radujemo se primitku Vaše prijave.

POZIV

Razvojni program EU PRO objavio je drugi javni poziv za podršku mikro i makro preduzećima koji se bave proizvodnjom,a registovani su u periodu od 2014-2018 godine.Evropska unija će ovim putem pružiti podršku malom biznisu i unapređenju konkurentnosti lokalne privrede u vrednosti od 2,5 miliona evra.

Konkurs je otvoren do 10 novembra 2019 godine.

Opširnije...

PROJEKTI

Ovde možete pronaći sve informacije o projektima koje smo uradili, koje radimo i koje planiramo u budućnosti da realizujemo.

Opširnije...

OBUKE

Obuka za preduzetništvo i otvaranje firme
Rok za prijave do 30.07.2019
 
Obuka će se održati 1 i 2 avgusta u prostorijama BIC-a.

podrska

Osnovna aktivnost Biznis Inkubator Centra se sastoji u pružanju podrške preduzećima za razvoj i unapređenje poslovnih aktivnosti na tržištu. U skladu s tim, osnovni cilj BIC-a je da olakša lokalnim preduzećima pristup informacijama, i lakši opstanak na tržištu, kao i da pruži podršku kompanijama koje su zainteresovane za poslovanje ne samo na domaćem, već i inostranom tržištu.

Opširnije...

PUBLIKACIJE

Ovde možete pronaći sve naše publikacije, brošure koje možete skinuti potpuno besplatno.

Skini besplatno

Imate dobru ideju?

Ultimate Browsers Support

Uvek postoji prostor da se nešto uradi, samo je bitna dobra ideja koja ne mora biti inovativna. Vrlo malo poduhvata zasnovano je na novim idejama, više njih se temelji na primeni starih, već postojećih i proverenih ideja.

Kako dalje?

Great Docs and Support

Razmislite ko će biti vaši potecijalni kupci, mladi ili stari, muskarci ili zene. Zatim porazgovarajte sa ljudima koji pripadaju grupi potencijalnih kupaca, da biste procenili svoju ideju, zasnovanu na iskustvu, znanju i veštinama.

Podrška

Native RTL SupportKada budete dobili odgovore na sva pitanja u vezi sa razvojem vašeg poslovnog plana, možete se obratiti nama i vrlo rado ćemo vam pomoći i pružiti sve informaije vezane oko realizacije svih vaših poslovnih ideja i ciljeva.

Go to top