Fritech Fritech

Firmu su osnovali inžinjeri Borivoje Paunovic i Vladislav Radosavljevic koji su 25 godina radili u Fiaz-u iz Prokuplja.
Gen.menadzer firme Fritech je Borivoje Paunovic dipl.ing.tehn., radio u Fiazu na poslovima: inžinjer u razvoju ,sef odeljenja i sef sektora,direktor za istrazivanje razvoj i investicije,tehnicki direktor i generalni direktor.
Tehnički direktor firme Fritech je Vladislav Radosavljevic dipl.ing.masinstva. radio u Fiaz-u na poslovima:inžinjer u konstrukcionom birou,šef konsrtukcije,direktor tehnike i odrzavanja,tehnicki direktor.
Želimo takodje da napomenemo da je Fritech 9 godina bio jedini dobavljač svojim proizvodima fabrike.Zastava Automobili u Kragujevcu.Fritech je ušao u uži izbor potencijalnih dobavljača FIAT-a i tokomposete delegacije FIAT-a našoj firmi obećali skori završetak nove hale i proširenje proizvodnje kako bi stručna akipa FIAT-a mogla da obavi audit i uveri se u sposobnost Fritech-a da snadbeva FIAT svojim bezazbestnim disk pločicama za prvu ugradnju.
Fritech snadbeva disk pločicama sve vodeće auto-kuće u Srbiji (Delmax,Sanel,Kit Komerc,Nikom,Mototehna)
Fritech takođe snadbeva svojim specijalnim proizvodima (disk pločice,obloge kočnica,zaptivke,izolacioni materijali) za specijalne rudarske,industrijske i građavinske mašine rudnike bakra Bor,Majdanpek,Veliki Krivelj,hidro-elektranu Đerdap,Termo-elektranu Nikola Tesla,livnicu Krušik-Precizni Liv,fabriku guma Tigar-Tyres,železaru U.S.Steel i mnoge druge velike sisteme.
Trenutno kao najveću reference možemo izdvojiti snadbevanje S.P.”LASTA” Beograd koja se posle dugotrajnog ispitivanja naših proizvoda na njihovim vozilima odlučila da “Fritech” bude jedini snadbevač disk pločicama za kompletan vozni park.

Za detaljnije informacije možete posetiti njihov sajt www.fritech.co.rs

POZIV

Razvojni program EU PRO objavio je drugi javni poziv za podršku mikro i makro preduzećima koji se bave proizvodnjom,a registovani su u periodu od 2014-2018 godine.Evropska unija će ovim putem pružiti podršku malom biznisu i unapređenju konkurentnosti lokalne privrede u vrednosti od 2,5 miliona evra.

Konkurs je otvoren do 10 novembra 2019 godine.

Opširnije...

PROJEKTI

Ovde možete pronaći sve informacije o projektima koje smo uradili, koje radimo i koje planiramo u budućnosti da realizujemo.

Opširnije...

OBUKE

Obuka za preduzetništvo i otvaranje firme
Rok za prijave do 30.07.2019
 
Obuka će se održati 1 i 2 avgusta u prostorijama BIC-a.

podrska

Osnovna aktivnost Biznis Inkubator Centra se sastoji u pružanju podrške preduzećima za razvoj i unapređenje poslovnih aktivnosti na tržištu. U skladu s tim, osnovni cilj BIC-a je da olakša lokalnim preduzećima pristup informacijama, i lakši opstanak na tržištu, kao i da pruži podršku kompanijama koje su zainteresovane za poslovanje ne samo na domaćem, već i inostranom tržištu.

Opširnije...

PUBLIKACIJE

Ovde možete pronaći sve naše publikacije, brošure koje možete skinuti potpuno besplatno.

Skini besplatno

Imate dobru ideju?

Ultimate Browsers Support

Uvek postoji prostor da se nešto uradi, samo je bitna dobra ideja koja ne mora biti inovativna. Vrlo malo poduhvata zasnovano je na novim idejama, više njih se temelji na primeni starih, već postojećih i proverenih ideja.

Kako dalje?

Great Docs and Support

Razmislite ko će biti vaši potecijalni kupci, mladi ili stari, muskarci ili zene. Zatim porazgovarajte sa ljudima koji pripadaju grupi potencijalnih kupaca, da biste procenili svoju ideju, zasnovanu na iskustvu, znanju i veštinama.

Podrška

Native RTL SupportKada budete dobili odgovore na sva pitanja u vezi sa razvojem vašeg poslovnog plana, možete se obratiti nama i vrlo rado ćemo vam pomoći i pružiti sve informaije vezane oko realizacije svih vaših poslovnih ideja i ciljeva.

Go to top